Sivut

28.10.2019

Krapu 44



Kehittelijä istuu tuolissaan ja tuijottaa vitriinissä olevaa tuotettaan. Prosessointi on ollut pitkä ja vaativa.  Moni osa-alue on jo kohdallaan, kuitenkin pienet mutta tärkeät yksityiskohdat vaativat vielä käsittelyä. Sivupöydällä tehokas tietokone suorittaa herkeämättä laskelmia, vertailuja, todennäköisyyksiä. Virhemarginaali saa olla minimaalisen pieni. Tekniikka on kehitetty huippuunsa.

Kehittelijä oikaisee ryhtiään, kiristää hieman harmaata ponihäntäänsä ja tutkii viimeisintä yhteenvetoaan tuotteestaan.

Aivoista on 85 % naisen, samoin vartalo joustavuuden vuoksi. Lihaksistosta suhde on 50/50. Tuoksu viettelevä naisellinen. Puheääni matalahko, pehmeä, hieman miehekäs. Suorituskyky huippua, suoriutuu useasta asiasta samanaikaisesti…..

Kehittelijä istuu tuolissaan ja tuijottaa vitriinissä olevaa tuotettaan. Täydellinen luomus, mutta miten löytää vielä se pieni ero…..




Tämä on sadan sanan kirjoitushaaste Krapu otsikko mukaan lukien
sanat: teknikka, käsittely, prosessointi



10 kommenttia:

  1. Geenimanipulaatio taitaa ola käynnissä :D Olisi mielenkiintoista nähdä joskus lopputulos, kunhan käsittelijä saa löydettyä sen puuttuvan pienen eron!

    Hauska krapu, uskon, että lopputuloksesta tulee täydellinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyrkimys tuntuu olevan täydelliseen lopputuotokseen. Ketä lieneekään sitten viime kädessä muistuttaa taitaa olla kehittäjällekin yllätys. :)

      Poista
  2. Kuulostaa moniajorobotilta, wau. Haluaisin nähdä sen.

    VastaaPoista
  3. Taitaa olla työn alla täydellinen robotti. Enää niin vähän vaille, vaan entä sitten, kun se pieni erokin on eliminoitu?
    Tavallaan nykyfaktaa, robottejahan on jo paljon erilaisissa tehtävissä. Hyvä krapu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä kehittelijällä on pieni kylmä rinki jossain jos ja kun pääsee siihen tavoiteltuun täydelliseen lopputulokseen. Aina on olemassa arvaamaton tekijä. :D

      Poista
  4. Minäkin arvelisin tätä projektia robotin kehittelyksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedä häntä robottiko vaiko ihka täydellinen ihminen...:D

      Poista
  5. Minkälainen mahtaisi olla täydellinen ihminen...en osaa kuvitella niin kauan kun ihminen on ihminen eikä robotti :) eli inhimillinen olio...

    VastaaPoista
  6. ...eihän robottikaan täydellinen ole, ihmisen kehittämä puutteineen kaikkineen...mutta saahan sitä yrittää. Ja kuka sen määrittää mikä tai kuka on täydellinen?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!