Sivut

9.8.2015

Koukuttavaa väritystä

Kun kirjakaupassa osui käteen aikuisten värityskirja se oli ihan pakko ostaa. Olin kyllä tästä kuullut ja lukenutkin mutta .......


....enpä osannut arvata sen olevan tosi koukuttavaa..


....tästä puuttuu vielä taustaväritys....


Kirke Muhosen aikuisten värityskirjassa on satumaiset kuvat, hauskat värittää, erittäin inspiroivat.  Mukavan edullinen harrastus....(riippuu tietysti kuinka kalliit värikynät ostaa)

4 kommenttia:

  1. Olet niin oikeassa harrastuksen edullisuudesta, kun huomioi värien hinnat. Tosin tänään testailin kolmenlaisia värejä. Eurocolorin halvat värit toimivat tosi hyvin. Staedtlerit väritti sen, minkä jaksoi raapia paperia. Derwantin kynät toimivat odotetusti parhaiten, mutta niillä on hintaa. Sinullakin näyttää olevan melkoinen sävyarsenaali käytössä. Tuollainen Derwantin määrä lähentelee jo satasta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ulla. Suurin osa mun värikynistä on todella vanhoja ja ovat tosiaan aika kovia. Ostin kuitenkin uuden satsin (24 kpl) värikyniä, ovat hyvin pehmeitä silti kestäviä ja hyvät sävyt . Suomalaisesta kirjakupasta ostin, Mont Marte Essential colours (7.95 €), no tuli samalla mainos :)

    VastaaPoista
  3. Kaikista halvimmalla pääsee kun tilaa värityskirjat ebaysta ( 1,77 € kiinaverisona, mutta se ei värittämistä haittaa) ja parikymmentä vuotta vanhat kynät kaivaa kaapista :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos Anniina kommentista. Olen kyllä selaillut noita nettikauppoja mutta tämä abay on mulle tuntematon....täytyypä vilkuilla:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!